Logo

Meyers Jødekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Meyers Jødekager

330 g mel

250 g smør

200 g sukker

2 æggeblommer

1 æggehvide

3 spsk. sukker

1 spsk. stødt kanel

50 g hakkede mandler

 

Smuldr mel og koldt smør, så det har konsistens som revet parmesan (benyt evt. en foodprocessor).

Tilsæt sukker og æggeblommer, og rør/ælt det sammen til en homogen dej uden at ælte for meget.

Rul dejen til en pølse med en diameter på ca. 5 cm.

Pak dejen ind i plastikfolie, og læg den i køleskabet i 2-3 timer eller endnu bedre i fryseren i 1 time eller mere.

Skær tynde skiver, og læg dem på en bageplade med bagepapir.

Pensl skiverne med æggehvide.

Bland sukker, kanel og mandler og drys det på skiverne.

Bag kagerne ved 200°C.

 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her