Logo

Laks bagt med rygeost og krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spændende ret med laks og rygeost, der er let at lave. Prøv retten med en lækker salat og et glas hvidvin.

 

 

 

1 lakseside med skind på
1-2 rødløg, finthakket
4 spsk hakkede blandede krydderurter, fx dild, purløg, persille
200 g rygeost
1-2 dl cremefraiche 38%

Fjern evt. ben fra laksesiden, og skær endestykkerne af, så man har et reelt stykke fisk.

Hak kødet fra endestykkerne fint, og bland det med rødløg, krydderurter, rygeost og cremefraiche.
Smag til med salt og peber.
Lav en lomme i laksesiden med et skråt snit fra den ene ende til den anden (undgå at skære i skindet).

Fyld lommen med rygeostecremen.
Læg herefter laksen i et ovnfast fad, og bag fisken i ovnen ved 180° ca. 45-50 min, til laksen er færdig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her