Logo

Lakseruller med skaldyrssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g laksekød uden skind og ben
1 ½ dl piskefløde
2 æggehvider
1 ½ spsk Maizena hvedemel
1 spsk sherry
½ tsk Paprika
½ l. fiskesuppe eller bouillon

Sauce:
3 dl fiskesuppe eller bouillon
20 g smør
2 ½ spsk hvedemel
½ dl fløde
200 g rejer eller krabbekød (evt. halvt af hver)

Laksekødet mixes i en blender med piskefløde, æggehvider, Maizena, salt og peber. Blend evt. over to gange.
Smag farsen til med sherry og paprika.
Farsen formes (med en ske) til aflange boller, der koges ca. 5 minutter i fiskesuppen.

Sauce:
Smør smeltes i en gryde, melet drysses i, og der spædes med fiskesuppen fra bollerne, under konstant piskning.
Fløde og rejer/krabber kommes i saucen, som smages til med salt og peber.

Servering:
Laksebollerne kommes i saucen, som varmes igennem. Server fx. Med flûte og salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.409 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her