Logo

Svesker med mandellåg i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g svesker med sten
150 g hvedemel
160 g sukker
75 g mandler
125 g smør eller margarine
       
Læg sveskerne i blød, kog dem og udsten dem, inden de lægges i den gennemfugtede stegeso.
Riv mandlerne.
Smuldr hvedemel og fedtstof med sukker og mandler.
Drys dette over sveskerne.
Gab desserten ved 220ºC i ca. 1 ¼ time.
Spis evt. flødeskum til.
I stedet for svesker kan anvendes kirsebær, abrikoser eller æbler.
 
Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende
anvendes til de søde ting.
De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i
en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.327 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her