Logo

Ananaspie under kokoslåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
2 ½ dl hvedemel
¼ tsk salt
100 g smør
2 spsk vand
Fyld:
1 stor frisk ananas
2 æg
3 spsk hvedemel
2 dl sukker
1 ½ spsk citronsaft
Kokoslåg:
1 æg
¾ dl sukker
½ tsk vaniljesukker
2 spsk mælk
5 dl kokosmel

Bland hvedemel og salt i en skål og findel fedtstoffet i blandingen.
Tilsæt vand og arbejd det hurtigt sammen til en dej.
Lad dejen hvile et koldt sted mindst 1 time.
Del anansen i både.
Skær midterstoken og skrællen af.
Skær frugtkød i terninger.
Pisk æggene let.
Tilsæt sukker, hvedemel og citronsaft og rør ananasen i.
Rul dejen ud til en rund plade.
Beklæd en pieform, ca 22 cm i diameter med dejen.
Lav en høj kant rundt om.
Fyld anansblandingen i dejskallen og bag pien ved 175°C på nederste rille i ca 35 min.
Pisk æg og sukker, bland vaniljesukker og mælk i og rør kokosmelet i. Tag pien ud efter 35 min og bred kokosmassen jævnt over fyldet. Bages i yderligere 20-25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her