Logo

Orangechokoladekage med nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skærekagen er lidt fugtig, hvilket gør, at den holder sig længe.

300 g smør eller margarine
500 g sukker
2 tsk vaniljesukker
4 æg
reven skal og saft af 2 appelsiner
350 g hvedemel
2 tsk bagepulver
75 g kakao
1 ½ dl mælk
1 dl kogende vand
100 g hasselnødder
Pynt: Tesukker og nødder

Fedtstof, sukker og vaniljesukker røres godt. Tilsæt æg et ad gangen. Bland hvedemel og bagepulver og rør det i sammen med kakao, mælk og kogende vand. Hak nødderne, hold lidt tilbage til pynt, og kom resten i dejen. Kom dejen i en velsmurt stor springform. Drys med tesukker og resten af nødderne. Bag kagen ved 175° C i ca. 1 ½ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.694 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her