Logo

Stegt sesamkanin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kanin á 1,2-1,5 kg
paprika
1 kop sesamfrø
smør/olie til stegning
1-2 æg

Kaninen udskæres i passende stykker, og krydres med salt og paprika.
Kødet vendes i den sammenpiskede æggemasse og lægges i et velsmurt ovnfast fad.
Drys kødet med sesamfrø.
Kom små smørklatter over og sæt fadet i ovnen ved 200°C i ca. 1 time, eller til kødet er mørt.
Kødet dryppes jævnligt under stegningen med skyen fra fadet.
Serveres med nye kartofler eller pillekartofler og agurkesalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.311 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her