Logo

Selleripande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 rodselleri ca. 600 g
2 æg
2 tsk gurkemeje
Urtesalt
1 spsk jomfru olivenolie

Sellerien skrælles og rives groft.
Blandes med 2 sammenpiskede æg, gurkemeje og urtesalt.
Olien varmes op på en pande og selleriblandingen kommes på.
Det steger ved god varme på begge sider indtil den er lysebrun og sammenhængende.
Kan serveres som en selvstændig frokostret eller som tilbehør til aftensmad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.326 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her