Logo

Fettucini med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille bdt grøn asparges
250 g grønne bønner
300 g ærter
220 g fettuccini
1 tsk olie
2,5 dl fromage blanc
1 bdt rucola
1 dl reven ost 20+

Skær asparges i 2-3 cm stykker og kog dem fem min med bønnerne.
Kom ærter i til sidst og lad det hele dryppe af.
Kog pastaen og lad den dryppe af.
Varm olien og vend grønsager og pasta heri.
Tilsæt fromage blanc, rucola og reven ost.
Varm op uden at koge.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her