Logo

Grønsagsfyldte squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store squash
50 g hakket broccoli
50 g løg
2 spsk olie
150 g renset fennikel
250 g modne tomater
½ dl rasp
Salt
1 spsk frisk basilikum
1 spsk frisk timian
2 spsk tomatpuré

Blanchér squashene i kogende vand ca. 4 min.
Hak løget fint, og svits det olie et par min.
Hak tomaterne i mindre stykker og tilsæt timian og finthakket fennikel og basilikum.
Lad løg, tomater og krydderier simre under låg i ca. 20 min.
Tilsæt tomatpuré og rasp og smag til med salt.
Skær de blancherede squash over på langs og skrab indmaden ud.
Bland halvdelen af indmaden i gryden.
Lad det simre et par min. under omrøring.
Læg broccolien i bunden af squashene og fordel herefter resten af fyldet over.
Sæt dem i et ovnfast fad og dæk til med folie.
Bag dem i ovnen i ca. 15 min. ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.987 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her