Logo

Fransk ragout med hornfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-3 hornfisk (ca. 1 kg)
salt
1 stort løg
4 skalotteløg
2 fed hvidløg
2 stilke persille
2 kviste timian
10 hele peberkorn
1 laurbærblad
2 dl hvidvin
5-6 dl vand
250 g rensede champignoner i skiver
smør- og melbolle af:
ca. 40 g blødt smør
2 spsk hvedemel
 
Fisken skrabes og trimmes og drysses med salt.
Den trækker 10 minutter, skylles og tørres.
Løg, skalotteløg og hvidløg pilles og snittes ret fint.
De forskellige løg koges sammen med vin, persille, timian, peberkorn og laurbærblad ved god varme, indtil vinen er næsten fordampet.
Vandet tilsættes sammen med champignonerne, og det bringes i kog igen.
Smørbollen tilsættes og røres ud i væden.
Når saucen er tyknet, lægges de skyllede og tørrede stykker af hornfisk i gryden.
Varmen dæmpes, og det hele står nogle få minutter, indtil fisken er gennemkogt.
Rør forsigtigt retten igennem, smag den til og servér med kartofler eller ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.258 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her