Logo

Fiskepostejer med ymersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskepostejer med ymersauce                       

1 dl mælk
1 æg
400 g hakket torskefilet
4 spsk hvedemel
1 fintrevet gulerod (ca. 100 g)
1 fintrevet løg (ca. 75 g)
1 ½ tsk groft salt
1 tsk ostindisk karry
friskkværnet peber
1 ½ spsk revet Grana ost 24%
Ymersauce:
3 ½ dl ymer
1 spsk fintrevet peberrod
1 spsk mild, sød sennep
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør:
1 kg kogte kartofler
600 g dampede sukkerærter

Kom ingredienserne (bortset fra Grana osten) i en skål.

Rør dem sammen med elpisker i ca. 2 min. ved højeste hastighed.

Fordel farsen i 4 smurte, ovnfaste skåle (a ca. 3 dl).

Drys med Grana og bag fiskepostejerne midt i ovnen ca. ½ time ved 175°C.

Ymersauce: Rør ymer og peberrod sammen. Tilsæt sennep, salt og peber.

Lad saucen stå tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.

Tips: Postejerne kan bages i mikrobølgeovn i ca. 7 min. ved fuld effekt (ca. 600 watt). Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.280 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her