Logo

Kaffefromage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ dl stærk kaffe
5 blade husblas
4 æggeblommer
50 g sukker
4 stiftpiskede æggehvider

Pynt:
1-2 dl piskefløde
1 tsk Vanille

Den udblødte husblas smeltes i den varme kaffe. Æggeblommer og sukker røres godt. Kaffen røres i. Blandingen afkøles, til den begynder at blive jævn. De stiftpiskede æggehvider vendes forsigtigt deri. Fromagen fyldes i en skål og pyntes med flødeskum, smagt til med Vanila.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her