Logo

Friske figner bagt med rørsukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

4 friske figner
50 g rørsukker
4 dl balsamico
1 bg ricotta ost (Italienske flødeost)
1 stang vanilje (kornene)

Halver fignerne og drys sukker hen over. Bag dem ved 200ºC i 8 - 10 minutter. Kog balsamicoen i en gryde og lad den reducere til det halve. Pas på at den ikke brænder på. Rør vanilje med ricotta ost'en og server det til de lune figner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her