Logo

Squash-æblekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl sukker
¾ dl sirup
2 ½ dl squash kogt til mos
2 ½ dl æblemos
1.6 dl olie
3 æg
¾ dl mælk
9 dl hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
2 tsk natron
2 tsk kanel
1 tsk reven muskatnød
1 tsk vanilje
2 ½ dl hakkede nødder
2 ½ dl rosiner eller hakkede dadler
 
Pisk de første 7 ingredienser (evt. i røremaskine) grundigt sammen.
Sigt alle de tørre ingredienser i dejen og rør den godt.
Tilsæt derefter de hakkede nødder og rosiner.
Hæld dejen i 2 smurte brødforme og bag kagerne ved 190ºC i 1 time.
Lad dem afkøle i formene i 10 minutter.
Pak dem ind i alufolie og gem dem til dagen efter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her