Logo

Gløgg ekstrakt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 vanilje stænger
5 hele muskat nødder
5 kanel stænger
1 spk hele nelliker
1 spk kardemomme
½ l snaps
½ l portvin
1 øl
200 g sukker

Sukker og øl bringes i kog, muskat nødder flækkes i 3-4 dele.
Alt blandes i et glas og trækker mindst en uge, vend glasset dagligt.
brug 2,5 dl ekstrat til 1 fl vin.

Tips:
Der kan hældes mere snaps og portvin på krydderierne, så kan det stå og trække til næste år.

 

Hanne Stender

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her