Logo

Ovnstegt lammekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg lammekølle
salt og peber
1-2 fed hvidløg

Ovnen tændes på 175° C.
Lammekøllen drysses med salt, peber og det pressede hvidløg.
Lægges i et ovnfast fad med vand i bunden eller steges i stegepose. Steges i 1 ½-2 timer på nederste ovnrille.
Lammekøllen har bedst af at stå i 10 min. (tildækket), inden den skæres ud.
Det synlige fedt skæres væk. Kan serveres som i Grækenland med citronbåde.
Kan også serveres med syltede agurker.
Resten af lammekøllen kan bruges til pålæg eller fryses.

Tips: Provencekrydderi kan drysses på inden stegningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her