Logo

Nøddemazarintærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
200 g hvedemel
150 g smør
50 g flormelis
1 æggeblomme
+ tørrede bønner til vægt i formen
 
Fyld:
100 g marcipan
100 g flormelis
100 g usaltet smør
1 ½ æg
25 g hvedemel
 
Top:
150 g hasselnødder
150 g usaltet smør
75 g sukker
50 g syltet appelsinskal
 
Pynt: 100 g smeltet chokolade
 
Rør hvedemel, smør og flormelis sammen til dejen og saml med æggeblomme.
Stil den koldt i 30 min., rul den ud og beklæd en smurt tærteform. Forbag 10 min. fyldt med tørrede bønner ved 200°C.
Rør ingredienserne til fyldet sammen og kom det i den forbagte bund.
Bag i 10 min. igen.
Rør ingredienserne til toppen sammen og smelt det sammen i en gryde.
Hæld det over og bag færdig ved 190°C i 25 min.
Pyntes med smeltet chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her