Logo

Gris i mexican-wrap

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gris i mexican-wrap

 

Denne nemme opskrift på mexicanske wraps fra Madkursus.dk er perfekt til at tage børnene med i køkkenet og alle må bære mexicanske sombrero når der spises. :-)

#

2 kogte majskolber (fra dagen før)

4 stegte koteletter (fra dagen før)

1 bdt koriander

2 håndfulde strimlet salat

8 tortillas (færdigkøbte eller hjemmelavede)

mexicanske sombrero til alle

 

Guacamole:

2 avocado

2 tomater

1 rød chili

1 lime, saften heraf

havsalt og friskkværnet peber

*

Skær svinekoteletterne ud i fine skiver - gerne på den lange led

 

Guacamole:

Halver avocadoerne, og skær frugtkødet i mindre stykker.

Kom det i en skål, og mas det lidt ud med en gaffel.

 

Halver tomaten og skrab indmaden ud (dvs. kerner og saft).

Skær tomatkødet i tern.

Skær chilien i skiver - fjern kerner, hvis du vil have det mindre stærkt.

Kom det i skålen med avocado og tomater.

Tilsæt limesaft.

Vend rundt og smag til med salt og peber.

 

Wraps:

Skrab kernerne af majsen med en kniv og kom dem i en skål.

Lun tortillaerne og kom en tortilla på en tallerken.

Kom skiver af kotelet på, herefter guacamole og majskerner.

Kom plukket koriander, evt. lidt strimlet salat over og drys med ekstra havsalt.

Rul sammen og gentag indtil alle tortillaerne er brugt.

 

Tips: Vil du have en 'low-carb'-version kan du i stedet for tortillaer bruge blade af spidskål, der har fået en hurtig tur i kogende vand, så de bliver bløde at arbejde med.

Gris i mexican-wrap

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her