Logo

Entrecote med appelsinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver entrecote 125-150g
1 appelsin
2 spsk smør eller margarine
salt
peber
2 cl. tør sherry
1 dl god oksebouillon
40 g koldt smør

Tag kødet ud af køleskabet i god tid, så det får stuetemperatur.
Vask appelsinen i lunkent vand og riv skallen.
Skær derefter hinde-frie filéter ud.
Tør kødet af og opvarm fedtstoffet på en pande.
Steg kødet ved stærk varme, ca. 3 min på hver side.
Tykkelsen bestemmer stegetiden.
Drys med salt og peber.
Tag kødet af panden og bold det varmt.
Hæld sherry og bouillon på panden og bring det i kog.
Pisk smørret i, i små klumper, til saucen jævner.
Tilsæt appelsinskal og appelsinfiléter.
Servér kødet på et spejl af appelsinsauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.006 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her