Logo

Tournedos med parmaskinke og gorgonzolaost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tournedos:
400 g afpudset kalvemørbrad
olie til stegning
1 spsk dijon sennep
100 g parmaskinke i tynde skiver
100 g gorgonzola ost
Avocado creme:
2 modne avocado
3 dl lys kalvebouillon/-fond
salt og peber
1 dl piskefløde
 
Skær mørbraden i 4 ens bøffer, der er ca. 4 cm høje.
Form dem så de bliver runde (de må ikke trykkes).
Brun bøfferne i olie ved høj varme på begge sider i ca. 1 min.
Kom bøfferne i et ovnfast fad, smør sennep på og læg parmaskinke og gorgonzola ost ovenpå.
Gratiner bøfferne i en forvarmet ovn ved 250° i ca. 10 min.
Dæk bøfferne til og lad dem hvile i 10-15 min inden servering.
Skræl og udsten avocadoerne.
Skær dem i stykker og kog dem i kalvebouillon til de er kogt ud.
Blend cremen og smag til med salt og peber.
Bring den i kog og tilsæt piskefløde.
Hæld avocado cremen i bunden af dybe tallerkener og anret tournedos ovenpå.
Server retten med et godt italiensk brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.349 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her