Logo

Krumkager - kræmmerhuse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
lige meget vægt af sukker, smør og hvedemel
½ tsk kardemomme
 
Smelt smørret og afkøl det.
Pisk æggesnaps af æg og sukker.
Tilsæt det kolde men flydende smør og hvedemel blandet med kardemomme.
Lad dejen svale inden stegning i form.
 
Tips: Moderne kræmmerhusjern ligner el-vaffeljern.
Ellers findes de gamle jern og aluminiumsjern til kogeplade.
En klat dej i midten, jernet presses sammen til det når yderkant.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her