Logo

Knep-kager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Småkager

Disse sønderjydske knep-kager spises i naturlige omgivelser til kaffen og Gammel Dansk på den årlige juletræstur ved Rørbæk sø.

750 g rugmel
750 g hvedemel
500 g mørk farin
500 g smeltet smør
1 kop piskefløde
1 spsk stødt anis
1 tsk hjortetaksalt

Dejen æltes sammen. Hvis den er helt umulig at samle, kan man evt. tilsætte lidt vand eller lidt mere smør. Dejen rulles til tykke pølser, der lægges koldt. Skær i skiver lige som brunkager, dog ikke for tyndt, og bag ved 200-210ºC i ca. 10 min.

Spises med smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1281212-12-2019 21:04:06 Peder Johansen
Skønne kager. Jeg bager dem hvert år og mindes juletræsturene ved Rørbæk Sø.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her