Logo

Spareribs med sommersalat af spidskal og bagt kartoffel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spareribs med sommersalat af spidskal og bagt kartoffel

 

Gris på grillen. Mariner gerne kødet dagen i forvejen, så det rigtigt kan trække smag fra krydderier og krydderurter. Lad sommerens dejlige grønsager og krydderurter sætte smag på det grillstegte svinekød.

Arbejdstid: 30 min. Marinering: 3-12 timer Koge/stegetid: 1 time

 

#

¾- 1 kg svineribben

1 tsk salt

10 sorte peberkorn

 

Marinade:

2 spsk soja

1 spsk honning eller sirup

1 spsk appelsinmarmelade

1 spsk vineddike

1 tsk sennepspulver

1 knsp. stødt chili

 

Salat:

½ spidskål

1 æble

5 radiser

1 lille bundt purløg

100 g rygeost uden kommen

½ dl mælk eller fløde

salt og peber

 

Tilbehør:

bagte kartofler

*

LÆG ribbenene i en gryde med vand, der akkurat dækker og giv dem et opkog.

Fjern skum, tilsæt salt og peberkorn og lad dem simre 30 min.

Tag dem op, lad dem afkøle og skær dem evt. i mindre stykker.

 

BLAND alle ingredienserne til marinaden.

Læg ribbenene i en frysepose med marinaden.

Læg den i køleskabet min. 3 timer og gerne natten over.

 

SNIT spidskål, æble, radiser og purløg fint.

 

RØR rygeost med mælk eller fløde og smag til med salt og peber.

Vend kål, æble og radiser i dressingen og tilsæt purløg.

 

STEG ribbenene på en varm grill (indirekte varme) ca. 15 min. på hver side eller under grillen i ovnen.

Server med salaten og evt. bagte kartofler.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.072 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her