Logo

Kaffe-chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kager

150 g smør
3 dl sukker
3 dl hvedemel
2 spk kakao
1 spsk pulverkaffe
1 tsk vaniljesukker
2 tsk bagepulver
2 æg
¾ dl letmælk
4/4 dl kogende vand

Smelt smørret og lad det afsvale. Bland sukker, hvedemel, kakao, pulverkaffe, vaniljesukker og bagepulver i en skål. Rør det smeltede smør i dejen sammen med æg og mælk og tilsidst det kogende vand. Kom dejen i en velsmurt, raspstrøet form, sæt straks kagen i ovnen og bag den ved 175ºC ca. 40 min. Lad den afkøle. Rør glasur af 2 spsk blødt smør, 2 spsk sigtet kakao og 2 dl flormelis samt 1,5-2 spsk varm kaffe. Bred glasuren over kaffen og drys i kanten med groft kokosmel eller mandelflager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her