Logo

Prinsessebudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g margarine
75 g hvedemel
¼ liter mælk
1 knsp.salt
2 spsk sukker
4 æg
1 knsp.bagepulver

Sauce:
½ liter rå hindbærsaft eller saftsauce

Margarine og hvedemel blandes sammen, og mælken spædes i lidt efter lidt. Når afbagningen slipper gryden, fjernes den fra varmen, og salt og sukker røres i. Æggene piskes sammen og dryppes i efterhånden under stadig omrøring. Når dejen er blød, men dog så fast, at rørefurerne bliver stående, må der ikke tilsættes mere æg. Bagepulveret blandes i, lige før dejen fyldes i en smurt, raspstrøet randform. Kogetid i vandbad i ovnen: 40 min. ved 175º. Større portioner fyldes i buddingform med låg og koges i 1-1 ½ time. Buddingen vendes ved anretningen og skal serveres med det samme, da den hurtigt falder sammen. Lidt af saucen hældes midt i randen, resten serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.802 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her