Logo

Ninas squashkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
3 æg
250 g sukker
2 5 dl olie
400 g squash
325 g hvedemel
¼ bagepulver
2 tsk natron
1 tsk salt
2 tsk vaniljesukker
3 tsk kanel
 
Creme:
200 g flødeost natural
125 g smør
125g flormelis
2 tsk vaniljesukker
1 tsk kanel
 
Dej: Æg og sukker piskes tykt og skummende.
Olien piskes i og squashen rives og blandes i, hvedemel, bagepulver, natron, salt, vaniljesukker og kanel blandes og røres i dejen
Kagen bages i ca. 40 min ved 190ºC.
 

Creme:  Flødeost, smør og flormelis røres sammen, hvorefter vaniljesukker og kanel tilsættes.
Cremen smøres på den afkølede kage

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her