Logo

Karbonader af bov

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Karbonader af bov

Karbonader af bov

1 ds bov evt frisk eller nakkekam

6 kogte kartofler

1 æg

fløde

salt og peber

¼ tsk salvie

1 æggehvide

rasp

smør eller margarine

Tilbehør: stuvet spinat eller rosenkål, kogte gulerødder

*

Lad skinkekød og kartofler gå 1 gang gennem kødmaskinen.

Rør massen op med æg og så meget fløde, at der dannes en fast fars.

Til­sæt salt, peber og salvie og form farsen til 4-5 karbonader.

Vend dem først i letpisket æggehvide og derpå i rasp.

Lad dem ligge lidt og steg dem derpå lysebrune i smør eller margarine.

Server stuvet spinat eller ro­senkål og kogte gulerødder til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.687 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her