Logo

Gnocchi med ramsløgspesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Smager af en masse - men er færdig på mindre end en halv time

Smager af en masse - men er færdig på mindre end en halv time

 

40 g pinjekerner

100 g blade af ramsløg

50 g parmesan

6 spsk (oliven)olie

salt og peber

400 g gnocchi fra køledisken

A. 10 g pinjekerner ristes på en pande uden fedtstof og køles af.

Blade af ramsløg skylles, duppes tørre og hakkes fint.

20 g pinjekerner hakkes groft, 30 g parmesan rives fint.

Det hele pureres med stavblenderen sammen med 6 spsk olivenolie, lidt salt og peber. Smag eventuelt til igen.

B. Gnocchi koges i rigeligt letsaltet vand efter anvisningen på pakken.

Vandet hældes fra, men 5-6 spsk kogevand gemmes.

De varme gnocchi vendes med det samme i pestoen, der eventuelt forinden røres lidt mere cremet med lidt kogevand.

Pynt ved serveringen med 20 g høvlet parmesan, 10 g pinjekerner og eventuelt et par ramsløgsstrimler.

Pr. portion, 19 g protein, 48 g fedt, 74 g kulh. = 802 kcal (3374 kj)

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.985 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her