Logo

Kogning af pasta, spaghetti, makaroni

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kogning af pasta, spaghetti, makaroni

200 g pasta, spaghetti, rnakaroni, etc.

salt

1 spsk smør

*

Kom pastaen i rigeligt kogende vand, tilsat 1 spsk salt pr l.

 

Lad den koge 8-18 minutter - se altid tidsangivelsen på pakken!

 

Hæld pastaen i et dørslag, smelt fedtstoffet i gryden, kom pastaen tilbage i den og ryst godt.

 

Madopskrift billede

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (19 stemmer)
Siden er blevet set 22.230 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her