Logo

Mornaysauce - grundopskrift

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mornaysauce - grundopskrift

Til ca. ½ liter

3 spsk hvedemel
5 dl letmælk eller minimælk 
100 g revet ost, 24% (45+)
¾ tsk groft salt
*

Rør hvedemel og 3 spsk af mælken sammen i en lille, tykbundet gryde.

Rør resten af mælken i.

Bring saucen i kog under omrøring.

Kog den ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 5 min.

Tilsæt revet ost og salt og lad osten smelte under omrøring.

Smag ostesaucen til.

 

Fryseegnet: Ikke afprøvet

 

 Madopskrift billede

Tilsæt fx persille og du har en persillesauce.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 7.810 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her