Logo

Citronsauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl fiskebouillon
2 dl fløde
2 spsk Maizenamel
2 æggeblommer
saften af 1 citron
salt
hvidt peber

Kog bouillon og fløde, jævn det med Maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Pisk æggeblommerne med citronsaft. Tag gryden fra varmen og pisk æggene i. Smag saucen til med salt, peber og evt. citron.

Tag forsigtigt fiskene op af bradepanden og læg dem på varme serveringsfade. Fordel løg, selleri og champignon omkring, hæld saucen over og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.042 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her