Logo

Græske peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Et fantastisk fyld til en sommerklassiker: ris, pinjekerner. peberfrugt, hvidløg og feta.

Et fantastisk fyld til en sommerklassiker: ris, pinjekerner. peberfrugt, hvidløg og feta.

 

100 g langkornede ris

80 g forårsløg

1 gul peberfrugt

1 fed hvidløgsfed, hakket

2 spsk (oliven)olie

salt og peber.

2 spsk pinjekerner

80 g feta, smuldret

4 spsk cremefraiche 18%

1 æggeblomme

2 røde peberfrugter

1½ dl grønsagsbouillon

*

A. Ris koges møre i letsaltet vand efter anvisningen på pakken.

Forårsløg og gul peberfrugt gøres i stand og skæres i terninger.

De steges let sammen med 1 hakket hvidløgsfed i 2 spsk olie.

Der krydres med salt og peber.

 

B. Pinjekerner ristes på en pande uden fedtstof.

Afdryppede ris, løgmasse, pinjekerner, smuldret feta, cremefraiche og æggeblomme blandes og krydres.

 

B. 2 røde peberfrugter halveres på langs og gøres i stand.

De fyldes med rismassen og sættes i et ildfast fad.

Grønsagsbouillon hældes ved.

De bages i den forvarmede ovn ved 180˚C i 30 min.

 

Pr. portion: 19 g protein, 39 g fedt, 51 g kulh. = 632 kcal 2649 kJ

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 13.418 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her