Logo

Dip til sprøde grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsager er gode appetitvækkere og perfekte til at dyppe med. Grib din favorit veggie og dyp den i disse enkle og dejlige Dip.

Ren dip 1

200 g feta ost i tern - afdryppet

1 spsk (oliven)olie

1 dl yoghurt naturel

1 tsk sukker

friskkværnet peber

200 g friske grønne asparges

150 g gulerødder i stave

150 g bladselleri i stave

150 g cherrytomater

 

Kom osten i en skål sammen med olivenolie, yoghurt, sukker og peber.

Blend med en stavblender til dippen er "glat".

Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Fjern det nederste, seje stykke af de grønne asparges ved at knække det af. Skær derefter aspargesene i ca. 7 cm lange stykker.

Læg aspargesstykkerne i en flad skål og overhæld dem med kogende vand.

Lad aspargesene stå i ca. 1 min.

Hæld vandet fra og brus straks aspargesene med iskoldt vand.

Lad dem dryppe af i en sigte.

Spis asparges og de andre grønsager sammen med dippen.

 

Energiindhold pr portion: 938 kJ. Energifordeling: Protein: 20%, Kulhydrat: 20%, Fedt: 60%.  

Fryseegnet: Nej.

 

Ren dip 2

1 kop friske spinatblade, revet i mindre stykker 

½ kop frisk persille, hakket

¼ kop koldt vand

3 spsk løg, finthakket

½ tsk estragon blade, tørrede, knuste  

1 pk Philadelphia Ost, blødgjort

¾ kop agurker, hakkede

½ tsk citronsaft
3 dråber chili sauce fx
¼ tsk salt
*
Bland spinat, persille, vand, løg og estragon i lille kasserolle.

Bring i kog på medium-høj varme. Reducer varmen til lav, læg låg på og lad simre 1 min.

Si vandet fra.
Kom spinatblandingen i blender eller foodprocessor.

Tilsæt resten af ​​ingredienserne og blend indtil glat.

Kom i serveringsskål og dæk til.

Sæt i køleskab adskillige timer eller natten over.

Serveres med diverse skårne friske grøntsager - Dippers.

Den perfekte følgesvend til dine sprøde grønsager.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 9.581 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her