Logo

Snittebønner cremede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En rigtig klassisk sommerret. Retten bliver særlig cremet, hvis man tilsætter lidt piskefløde og drysset med hakket sar eller persille.

En rigtig klassisk sommerret. Retten bliver særlig cremet, hvis man tilsætter lidt piskefløde

 

400 g snittebønner

1 løg

1 spsk smeltet smør

1 tsk hvedemel

1½ dl grønsagsfond

salt, peber og sukker

2 spsk sar eller persille

6 spsk piskefløde

1-2 tsk almindelig sennep

*

A. Snittebønner gøres i stand og skæres på skrå i små stykker.

Løget skæres i små terninger.

Det steges let sammen med bønnerne i 1 spsk smeltet smør.

1 tsk hvedemel drysses over og svitses med et øjeblik.

Grønsagsfond tilsættes.

Det krydres med salt og peber og koger under låg i 8-10 minutter.

Bønnerne skal stadigvæk have lidt bid.

 

B. Sar eller persille hakkes fint.

Det vendes i bønnerne sammen med 6 spsk piskefløde, og det varmes et øjeblik.

Der smages til med 1-2 tsk almindelig sennep, salt, peber og sukker.

Drys med hakket sar eller persille.

 

Pr. portion: 6 g protein, 16 g fedt, 12 g kulh. = 218 kcal (914 kj)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 8.398 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her