Logo
Madplan billede

Dagens Kviz Quiz

Hvad er demi glace?
  • Koncentreret sauce
  • Smeltet is
  • Overtræk fx på en kage
  • Gelatine (husblas)
Svar: Demi-glace er en rig brun sauce i fransk køkken, der bruges for sig selv eller som base til andre saucer. Udtrykket kommer fra det franske ord glace, som, når det bruges i forbindelse med en kage, betyder "glasur".
Kviz videre på www.kviz.dk.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 123...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1325415-10-2021 18:20:30 madABC.dk
Prøv hos fiskehandleren (måske kan de bestilles)
1325315-10-2021 17:39:09 Nina M. Juel Faustman
Hvor køber I friske Ansjoser/Brislinger? Mvh
1281314-12-2019 18:23:29 Stig Holst Christiansen
Første gang jeg er her.
1271213-07-2019 01:50:13 Karin
har lige set denne side for første ang, men det bliver ikke sidste. Glæder mig til at prøve at lave " Min kogebog"

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her