Logo

Glasnudler med pok choy og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En let ret, hvor rejer kan erstattes af kylling eller laks. Forbrændingsvenlig aftensmad på en haIv time. Hvad mere vil du have?

4 pakker glasnudler

2 spsk chilisauce

2 pok choy

2 friske røde chilier

1 gul peberfrugt

4 spsk soja

10 g friskrevet ingefær

200 g rejer (gerne de store)

frisk koriander

4 træspid

salt og peber

*

Kog glasnudlerne, så de er møre. Vend dem med chilisauce.

Snit pok choy fint sammen med chili og gul peberfrugt.

Lynsteg grønsagerne på en varm pande, og smag til med soja, ingefær, salt og peber.

Kom rejerne på spid, og steg dem derefter på en varm pande i 5 minutter på hver side.

Anret grønsagerne oven på glasnudlerne, og stik rejespiddet ned i nudlerne.

Drys med frisk koriander, eller server den ved siden af.

Tips: En let ret, hvor rejer kan erstattes af kylling eller laks.

Forbrændingsvenlig aftensmad på en haIv time. Hvad mere vil du have?

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.880 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her