Logo

Cannelloni med ricotta og bladbeder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Normalt bliver cannelloni fyldt med hakkekød, vores vegetariske variant er finere med bladbeder og ricotta - en drøm!

Normalt bliver cannelloni fyldt med hakkekød, vores vegetariske variant er finere med bladbeder og ricotta - en drøm!

 

250 g ricotta

300 g bladbeder (eller spinat)

2 æggeblommer

8 cannelloni uden fyld

3 dl tomatsauce

100 g pizzaost

salt, peber og muskat

A. Lagen sis fra ricottaen.

I mellemtiden skylles bladbederne, stilkene skæres af, og de skæres i fine terninger.

Bladene skæres i fine strimler.

Begge dele koges i letsaltet vand i 3 minutter, vandet hældes fra, de skylles hurtigt med koldt vand, trykkes af i et viskestykke og hakkes.

B. Ricottaen blandes med æggeblommerne, salt, peber og muskat.

Bladbederne vendes i.

C. Ricotta-fyldet kommes i en sprøjte- pose, og cannellonierne fyldes.

Cannellonierne kommes i et ildfast fad, og tomatsaucen hældes over.

D. Cannellonierne bages i den forvarmede ovn ved 200˚C (varmluft 180˚C) på 2. rille fra neden i 35 minutter.

Osten strøs over 15 minutter før de er færdige.

Madopskrift billede

FÆRDIG TOMATSAUCE - Nemmere kan man ikke få det: Til cannellonierne egner sig en tomatsauce, som kan fås færdigkrydret på dåse eller i glas.

Pr. portion: 18 g protein, 20 g fedt, 29 g kulh. = 377 kcal 1576 kj

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.221 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her