Logo

Kokossuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hent Asiens varme ind i dit køkken: den fine grønsagssuppe med kyllingekød er lige så god og styrkende som Mormors hønsekødssuppe

Hent Asiens varme ind i dit køkken: den fine grønsagssuppe med kyllingekød er lige så god og styrkende som Mormors hønsekødssuppe

 

250 g gulerødder

250 g kartofler

1 løg

2 spsk olie

1 fed hvidløg, presset

salt og peber

4 dl grønsagsbouillon

2 dl kokosmælk

2 kyllingebrystfileter a 120 g

80 g sukkerærter

½-1 tsk tørret chili

1-2 tsk citronsaft

4 spsk grofthakkede friske koriander blade eller persille

 

Gulerødder og kartofler skrælles og skæres i 1,5 cm store terninger.

Løget hakkes fint.

Det hele svitses let i olie sammen med 1 presset hvidløgsfed.

Krydr med salt og peber.

Hæld grønsagsbouillon og kokosmælk i gryden og bring det hele i kog.

2 kyllingebrystfileter lægges oven i gryden.

Kog videre under låg ved svag til middel varme i 12 minutter.

Sukkerærter gøres i stand og halveres på tværs.

Kyllingebrystfileterne tages op af gryden. Lad dem hvile et øjeblik.

Sukkerærterne kommes i gryden, ½-1 sk tørret chili smuldres ned i suppen, som derefter koges videre i 2-3 minutter.

Skær kødet i tynde skiver, som igen varmes lidt op i suppen.

Smag til med salt, peber og 1-2 tsk citronsaft.

Grofthakkede friske koriander blade eller persille tilsættes før serveringen.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her