Logo

Orangecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl piskefløde
2 spsk flormelis
reven skal af  ½ appelsin
1 spsk Cointreau
 
Pisk fløden stiv med flormelis, lige inden fløden er stiv tilsættes appelsinskal og Cointreau og fløden piskes færdig.
Sættes i køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her