Logo

Fransk Løgsuppe med ostebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 pers.

700 g pillede løg
smør
karry paprika hvidløg
sukker
salt og peber
lidt cognac
1 l. oksebouillon
Tilbehør:
5 skiver flûtes
gruyere (ost)

Løgene deles, og skæres fra top til rod. Klar dem i smørret, så de bliver lidt gyldne og tilsæt lidt salt, sukker og krydderier. Hæld bouillon på, koges op under afskumning og lad det stå og simre i ca 15 minutter.

Ostebrød:
Flutes skæres i skiver, smøres med smør. Riv osten, læg det oven på skiverne og bag dem i en forvarmet ovn 225ºC, til osten smelter.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.393 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her