Logo

Fransk løgsuppe med ostecroutons

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2-3 store løg
lidt smør
2 spsk hvedemel
ca. 6 dl oksebouillon af god kvalitet
1 tsk paprika
salt og peber
2-4 skiver toastbrød
½ ps revet emmenthaler

Den klassiske, franske løgsuppe er både billig, velsmagende og frygteligt nem at lave. Server den med de varme ostecroutons, evt. snittet i trekanter og plumpet ned i suppen. Et glas hvidvin til løfter den op i et lidt højere luftlag.
Pil løgene og snit dem i meget tynde ringe. Sauter dem ved lav varme i smør og paprika, og tilsæt melet under omrøring. Herefter tilsættes den varme bouillon lidt efter lidt. Lad suppen simre i ca. og smag evt. til med ekstra salt og peber. Brødskiverne drysses med revet ost og gratineres til de bliver gyldne i en 200ºC varm ovn eller under grillen. Server evt. brødene skåret i trekanter og lagt oveni suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.499 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her