Logo

Gulerodssuppe med Pernod og pikant ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 spsk olie
2 store løg (finthakket)
600-800 g fint revne gulerødder
1 ½ l. vand
2 oksekødsbouillonterninger
250 g pikantost
en kvart piskefløde
evt. lidt safran (kan undlades)
2 spsk Pernod (spiritus)
 
Løg svitses i olien.
Revne gulerødder tilsættes.
Efter et par min. tilsættes vand og bouillonterninger, skal nu simre i 10 min.
Tilsæt derefter pikantost, fløde og Pernod.
Smag til med salt og peber og giv et opkog.
 
Serveres som forret og eller hovedret

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.412 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her