Logo

Kartoffelsuppe - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brug godt melede kartofler til suppen, så bliver den allerbedst. Peberfrugt er af nyere dato, og altså ikke fra mormors traditionelle køkken, men i dag er peberfrugten en naturlig del af det danske grønsagssortiment, og den passer specielt godt sammen med kartofler.

 

Til 4 personer

½ kg kartofler

1 mellemstort, hakket løg

2 fintsnittede porrer

100 g fintsnittet knoldselleri

2 spsk olie

1 liter grønsagsbouillon

1 rød, finthakket peberfrugt

1 dl fløde (13%)

salt og peber

1 bdt purløg

 

Svits porrer og løg i olie, uden det tager farve.

Kom skrællede, skivede kar­tofler og skrællede selleriterninger i og hæld bouillonen ved.

Lad det koge til alt er godt mørt.

Findel det i blender eller passer det hele gennem en sigte.

Hæld det tilbage i gryden og hæld fløden i.

Bring det til kogepunktet og smag til med salt og peber.

Bland peber­frugtterninger i gryden og drys den færdige suppe med fintklippet purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her