Logo

Strudsesteaks med rispilaf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook

4 strudsesteaks
10 g smør
1 tsk olie
1/2 tsk salt
peber
300 g savoykål i strimler
3 spsk rosiner
 
Rispilaf:
1 løg
1-2 fed hvidløg
1/2 grøn peberfrugt
1 gulerod
2 kartofler
1 1/2 spsk olie
1 tsk Sel de vie Masala krydderi
3 dl basmatiris
7 dl vand
1/2 tsk salt
1 1/2 dl yoghurt naturel
10 cm agurk i tern
 
Grønsagerne til rispilaffen skæres i mindre stykker.

Svitses i olie i en gryde.
Massala og ris svitses med.
Vand og salt hældes i og risen koger i ca. 10 min. og står herefter og
trækker i 10 min.
Strudsesteakene brunes i smør og olie på panden, drysses med salt og peber og steger videre ved jævn varme 2-3 min. på hver side.
Savojkålen lynsteges på panden og rosinerne drysses over.
Strudsesteakene lægges ovenpå kålen.
Yoghurten blandes med agurk og serveres til rispilaffen.
Serveres med grovflûtes.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.