Logo

Cocio is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook

3 æggeblommer
60 g sukker
korn af 1/4 stang vanilje
33 cl Cocio cacaomælk (1 dåse)
1/4 dl fløde 13 (kaffefløde)
 
Æg og sukker piskes tyk, vaniljekorn tilsættes sammen med Cocio og fløde.
Fryses -
Kan tages ud af fryser 1/2 time før brug, hvis konsistens som softice ønskes.
 

Tips: Hvis det skal være rigtigt lækkert, så lav portionsanretninger med to små portionsskåle - én til isen (lav  1/2 portion) og én til Creme brulée med appelsinsmag.

Se også opskriften: Creme brulée med appelsinsmag

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2105 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.