12 personer 2 bunde, 22 cm i diameter
Marengsbund
6 æggehvider
125 g sukker
190 g blandet sukker og flormelis (95 g af hver)
1 tsk revet skal af citron
Hindbærflødeskum
7 ½ dl fløde
1 kg hindbær
Lidt flormelis
Pisk æggehviderne halvstive.
Pisk videre, og kom de 125 g sukker langsomt i, mens æggehviderne piskes helt stive og blanke.
Sigt flormelis og sukker over de stiftpiskede æggehvider og fold forsigtigt citronskallen og sukkeret i, massen må ikke blive flydende.
Form marengsen på bagepapir med en sprøjtepose og stjernetyl til 2 bunde (marengsdejen skal bages straks).
Sæt pladen i ovnen ved 100°C med ovndøren på klem, og lad marengsene tørre, til de kan løftes fra papiret uden at hænge i - ca. 1 time.
Marengsbundene lægges på 2 lagkagefade.
Fløden piskes stiv, heri vendes forsigtigt halvdelen af hindbærrene, og cremen smages til med flormelis og fordeles på bundene.
Bundene pyntes med resten af hindbærrene.