Logo

Marsala pocheret kalvemørbrad med majroe tarte tatin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 kalvemørbrad á 150 gram
2 dl rødvin
8 dl marsala (Italiensk hedvin)
1 bdt frisk timian
5 skalotteløg
½ spsk hele peberkorn
 
Tarte tatin:
5 mellemstore majroer (skåret i 1 cm. tykke skiver)
5 plader butterdej
2 æggeblommer
sukker
smør
 
Vin, timian, løg og pebre koges op.
Mørbraden kommes i, og pocheres i ca.5-10 minutter på svag blus. Trækker herefter i ca. 10 minutter.
Majroerne ordnes og skæres i skiver.
De blancheres i saltet vand i 1 minut.
Sukker smeltes på en pande og smørret kommes ved.
Majroerne vendes heri og afkøles.
De karamelliserede majroer kommes i et fad med lidt af karamellen over.
Butterdejen stikkes ud, så den er lidt større end majroeskiverne.
Butterdejen lægges på majroerne og stryges med lidt æggeblomme. Majroe tarte tatin bages gyldne i ovnen i ca. 10 minutter ved 180ºC.
Retten serveres sammen med lidt pesto af blendet basilikum, pinjekerner,
parmesan-ost, olie og salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her