Logo

Svampesauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salsa Di Fungi

20 g tørrede karljohansvampe (porcini) blødt op i koldt vand
200 g champignon
2 dl piskefløde
1 spsk olivenolie
20 g smør

Champigion og svampe, hakkes groft og svitses i smør i 10 min. Fløde tilsættes- simrer til saucen er jævn smages til med salt og peber

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her