Logo

Créme Saint Germain

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g frosne ærter
1 lille fint revet løg
6 dl vand
1 bouillontterning
1 tsk tørret salvie
2 spsk smør eller margarine
2 spsk hvedemel
½ dl kaffefløde
salt & peber
½ dl piskefløde
1-2 dl mousserende hvidvin

Kog ærterne og det revne løg i vandet sammen bouillonterning og salvie, ca 3 min. Passér ærter og løg gennem en sigte eller kør dem i en blender. Kom dem tilbage i gryden og lad suppen koge op. Arbejd fedstof og hvedemel sammen og smuldr det ned i den varme suppe. Pisk i den til den bliver jævn og tyk. Tilsæt kaffefløden. Læg kødet på varme tallerkner og server saucen til. Smag til med salt og peber. Pisk fløden til garneringen. Rør vinen i lige inden serveringen. Servér suppen i varme tallerkner med en klat flødeskum i midten. Serveres med ostestænger, ostegifler eller lun flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her